Van de Velde

u bent hier

NL » Wat we doen » Putrenovatie » Wat mag u verwachten?

De perfecte mix, mooi eindresultaat !

De Ergelit milieuvriendelijke mortels zijn speciaal ontwikkeld voor het renoveren van putten en gemalen en hebben een uitzonderlijk goede hechtingswaarde. De kwaliteit in deze techniek zit in de voorbereiding, het type mortel, de mengverhouding en de uitvoering. Afhankelijk van de toepassing wordt het juiste type mortel gekozen, alsook de dikte om het aan te brengen. De dikte van deze cementeringslaag varieert tussen de 5 à 20mm en heeft geen invloed op de capaciteit van de put.

Om een goed eindresultaat te bekomen is het belangrijk dat de te renoveren putten grondig worden schoon gemaakt. Soms is het noodzakelijk om eerst de loshangende stukken te verwijderen, voegen te injecteren en op te vullen, zodat de ondergrond mooi vlak is en voldoende draagkracht heeft om de mortel te kunnen aanbrengen. 

Snel en efficiënt

Putten maken deel uit van het afvalwatersysteem en dienen met de grootste zorg behandeld te worden. In de meeste gevallen, kunnen de werken worden uitgevoerd zonder  dat de productie dient stil gelegd te worden.

  • Nauwelijks of geen graaf- en/of breekwerken.
  • Nauwelijks of geen hinder bij omwonenden, bezoekers of personeel.
  • Constructieve renovatie en permanente waterdichtheid.
  • Hoge corrosieweerstand.
  • Resistent tegen agressief afvalwater, olie, enz.
  • Vorstvrij.
  • Relatief lage kostprijs.

Laatste nieuws

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow
RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow

Het gebeurt vaker dan u denkt: een kelder loopt onder water, klokputjes zitten verstopt, leidingen zijn geblokkeerd, een pompinstallatie gaat in alarm. Maar onze klanten maken zich hierover geen zorgen! Van de Velde gaat namelijk nét een stapje verder om uw onderhoud vlekkeloos, en vooral zorgeloos, te beheren… en niet alleen vandaag of morgen!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be