Van de Velde

u bent hier

NL » Waarom Van de Velde

Waarom Van de Velde?

Van de Velde heeft meer dan 25 jaar ervaring. Door de jaren heen hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd van loodgieterij naar reinigingswerken, camera-inspectie, frees- en renovatietechnieken. Resultaat? We zijn echte problem solvers, en kunnen een totaalpakket aanbieden.

Ons motto?

Dat gaat niet, bestaat niet!

Diversiteit aan personeel

Elke opdracht is anders, en benaderen we met de grootste precisie. Dankzij de continue coaching door de zaakvoerder enerzijds en de omvangrijke kennis van de inspecteurs anderzijds krijgt de klant het beste van verschillende werelden.

Verscheidenheid aan materieel

Iedere wagen heeft zijn uitrusting. Duikt er toch een technische beperking op? Dan stellen wij alles in het werk om de opdracht bij te sturen en tot een goed einde te brengen door tools aan te passen in onze werkruimte en/of aan te kopen, of door innovatief advies te verlenen.

Sterk in camera-inspectie

Eender welke sector, soort leiding, situatie ter plaatse, … Problemen zijn er om opgelost te worden en dat doen wij samen met u!

Non-stop investeringen

De nieuwste snufjes op de markt? Wij kennen ze! Wij trachten zowel onze wagens, camerasystemen, frees- en renovatietools steeds verder uit te rusten met extra werktools en software om u nog beter van dienst te zijn.

Met ons leidingbeheersysteem helpen we bedrijven bovendien om hun onderhoud zorgeloos te beheren en prioriteren, zelfs met een eventuele personeelswissel.

Flexibele planning

‘Last minute’ passen wij onze planning aan voor loyale klanten. Hebt u nood aan een dringende interventie? Ook dan staan we meteen klaar.

Persoonlijke touch van de zaakvoerder

De klant staat centraal: dat is én blijft ons uitgangspunt.

Laatste nieuws

Onze experts… steeds paraat voor elke uitdaging!
Onze experts… steeds paraat voor elke uitdaging!

Het mag wat vaker gezegd worden: we zijn trots op onze medewerkers! Door weer en wind, en in de meest complexe omstandigheden, zorgen zij steeds voor een correcte uitvoering van hun activiteiten.

Lees meer

Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?
Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?

We presenteren met trots onze nieuwste inspectievoertuigen: drie nieuwe IVECO Daily wagens werden uitgerust met het iPEK International GmbH Rovion EX1 systeem, en met de Agilios EX1 duwcamera.

Een knap staaltje vakwerk! Heb jij zin om ons team van inspecteurs te versterken?

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be