Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Preventieve controle waterleiding nieuwe busstelplaats Kessel-Lo
Preventieve controle waterleiding nieuwe busstelplaats Kessel-Lo

Preventieve controle waterleiding nieuwe busstelplaats Kessel-Lo

Het openbaar vervoer wint aan belang in ons verkeer. Daarom wordt er voortdurend verder gebouwd aan een busnetwerk dat overeenstemt met de noden van vandaag. De bouw van de nieuwe stelplaats te Kessel-Lo, welke sinds juli 2016 in gebruik werd genomen, getuigt van vakmanschap.

Om de eventuele contaminatie van de waterleiding (wasplaats busstelplaats) na te gaan, kreeg Van de Velde Pipe Inspections & Solutions de vraag preventief een reiniging en camera-onderzoek uit te voeren van de PE leiding.

Onze operators weten weg met de regelbare druk van onze mini combiwagens. Ze zijn erin geslaagd de PE waterleidingen minutieus te reinigen en een zuivere weergave van de PE leiding in beeld te brengen. Onze camera-inspectie apparatuur is zeer hoogstaand, dit blijkt steeds opnieuw uit onze rapportages (classificatienorm NEN3399) en hoogstaand beeldmateriaal.Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be