Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » Het 4x4 mini-combi avontuur gaat verder.
Het 4x4 mini-combi avontuur gaat verder.

Het 4x4 mini-combi avontuur gaat verder.

12 Aug 2016

Om te beantwoorden aan de stijgende vraag naar snelle interventies van residentiële en retailklanten, kiest Van de Velde opnieuw voor een Land Rover Defender 4x4. Naast de bestaande vloot van mini-combiwagens, beschikt Van de Velde met deze investering over een 3de Defender.

Sinds de inzet van de eerste mini Landrover reinigingswagen, begin 2015, werden reiniging- en ontstoppingswerken voor Van de Velde nog eenvoudiger. In tijden waar steden en gemeenten steeds meer vrachtwagenverkeer weren uit hun centra, biedt de mini reinigings- en ontstoppingswagen de ideale oplossing.

De Defender heeft geen positie te verdedigen! Licht, krachtig, compact… en toch alle efficiëntie van een grote combi reinigingswagen. Met een hoogte van 1,85 m, een gewicht van slechts 3,5 ton en haar 4x4 aandrijving is deze wagen ideaal inzetbaar op hellende dak parkings en in ondergrondse parkings. Verwacht wordt dat de vraag naar de inzet van kleine wagens alleen maar zal stijgen.

Met haar robuuste 4x4 looks, go-any-where and do-any-how service attitude, maakt de mini-combi Landrover Defender niet alleen zeer veel indruk, maar wordt er dagelijks een echt succes verhaal geschreven! 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be