Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Lasnaden verwijderen op 402 meter met lange afstand freesrobot
Lasnaden verwijderen op 402 meter met lange afstand freesrobot

Lasnaden verwijderen op 402 meter met lange afstand freesrobot

Steeds verder!
Klanten en hun toepassingen zijn onze inspiratiebron om grenzen te verleggen. Bestaande apparatuur updaten aan actuele situaties, verschillende toepassingen bij elkaar brengen en vooral steeds verder gaan! De recentste uitbreiding in onze freesrobots, vooral qua bereik in afstand is dan ook op zijn minst merkwaardig te noemen.

Van de Velde heeft ook voor deze ontwikkeling, diverse leveranciers samengebracht om hun technieken te integreren. Het resultaat, een kleine freesrobot inzetbaar voor een leidingdiameter van 130 – 300mm en haar grote broer voor diameters van 200 tot 800mm, beiden voorzien van een camera ter begeleiding van de freeswerken. (zie nieuws)

Uniek aan deze freesrobots?
Van de Velde maakt, als enige in de Benelux, freestechnieken mogelijk tot op een afstand van 500 meter van de inspectieput, een ware doorbraak in de leiding freestechnieken!

Project Damme
De grote robot bewijst zijn krachtige performance door het West-Vlaamse infra project tot een goed einde te brengen. Het wegfrezen van lasnaden en obstakels in een leiding met diameter 280mm op maar liefst 402 meter afstand van het toegangsput blijkt voor onze F170 kinderspel.Laatste nieuws

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow
RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow

Het gebeurt vaker dan u denkt: een kelder loopt onder water, klokputjes zitten verstopt, leidingen zijn geblokkeerd, een pompinstallatie gaat in alarm. Maar onze klanten maken zich hierover geen zorgen! Van de Velde gaat namelijk nét een stapje verder om uw onderhoud vlekkeloos, en vooral zorgeloos, te beheren… en niet alleen vandaag of morgen!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be