Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Lasnaden verwijderen op 402 meter met lange afstand freesrobot
Lasnaden verwijderen op 402 meter met lange afstand freesrobot

Lasnaden verwijderen op 402 meter met lange afstand freesrobot

Steeds verder!
Klanten en hun toepassingen zijn onze inspiratiebron om grenzen te verleggen. Bestaande apparatuur updaten aan actuele situaties, verschillende toepassingen bij elkaar brengen en vooral steeds verder gaan! De recentste uitbreiding in onze freesrobots, vooral qua bereik in afstand is dan ook op zijn minst merkwaardig te noemen.

Van de Velde heeft ook voor deze ontwikkeling, diverse leveranciers samengebracht om hun technieken te integreren. Het resultaat, een kleine freesrobot inzetbaar voor een leidingdiameter van 130 – 300mm en haar grote broer voor diameters van 200 tot 800mm, beiden voorzien van een camera ter begeleiding van de freeswerken. (zie nieuws)

Uniek aan deze freesrobots?
Van de Velde maakt, als enige in de Benelux, freestechnieken mogelijk tot op een afstand van 500 meter van de inspectieput, een ware doorbraak in de leiding freestechnieken!

Project Damme
De grote robot bewijst zijn krachtige performance door het West-Vlaamse infra project tot een goed einde te brengen. Het wegfrezen van lasnaden en obstakels in een leiding met diameter 280mm op maar liefst 402 meter afstand van het toegangsput blijkt voor onze F170 kinderspel.Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be