Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » Renoveren van leidingen en herstellen van afvoerleidingen - ook bij particulieren!
Renoveren van leidingen en herstellen van afvoerleidingen - ook bij particulieren!

Renoveren van leidingen en herstellen van afvoerleidingen - ook bij particulieren!

05 Feb 2020

Bel Van de Velde Pipe Inspections & Solutions! Met een camera-inspectie kunnen we zeer precies achterhalen waar de leiding een anomalie vertoont, dit zowel op vlak van lekken als geurhinder!

Bij deze particulier hebben we het terras volledig opengebroken en vrijgemaakt. Alle puin werd van het terras afgevoerd via onze grondzuigwagen. De te herstellen leidingen werden vrijgemaakt voor renovatie. Een nieuwe sifonput werd geplaatst en aangesloten op alle in- en uitgaande leidingen.

De leiding die onder de woning liep, diende ook gerenoveerd te worden. Daar hebben we breekwerken kunnen vermijden, door een brawoliner te gebruiken als renovatietool. Hiervoor dient de leidingwand eerst opgeruwd te worden dmv een mini-freesrobot zodat een goede hechting kan gegarandeerd worden. Dan werd de Easy-Pur Brawoliner geplaatst en uitgehard.

Bij de oprit werd een tegel verwijderd voor het vrijmaken van de leidingen zodat deze toegangkelijk waren voor renovatie. Het mangat werd opgemetst en een geurdicht deksel werd geplaatst. 

  

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be