Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Zuivelproducent geeft voorkeur aan No-Dig principe
Zuivelproducent geeft voorkeur aan No-Dig principe

Zuivelproducent geeft voorkeur aan No-Dig principe

Fabriekssites breiden voortdurend uit en complexen worden aangebouwd om in te spelen op de toekomst. Maar hoe verloopt het traject nu? Waar zijn de aansluitingen? Waar komen de leidingen uit? Hoe is de situatie in de oudste gedeelten van het gebouw? Met deze vraag kwam de klant bij Van de Velde ten rade.

In samenspraak werd gedurende de shutdown periode van de fabriek, zowel het oude als het nieuwe leidingtraject in kaart gebracht en vastgestelde schadepunten gerapporteerd. Op basis van de verworven gegevens werd een volledige prioriteitenstrategie uitgedoktert zodat onze klant de nodige budgetten kon vrijmaken om dit project over 2 jaar te verdelen.

Met een plan van aanpak op maat en de nodige werkvergunningen werden de verouderde leidingen volledig gerelined door middel van de Brawoliner techniek. Er werd zelfs een liner van maar liefst 86 meter geplaatst! Allerlei kleine herstellingen werden mee uitgevoerd om ten slotte ook enkele putten volledig te renoveren door middel van de morteltechniek. Desondanks de voortdurende productie van deze fabrikant heeft Van de Velde de nodige oplossingen aangeboden om het debiet in de leidingen en putten onder controle te houden gedurende de renovatiewerken. Van breekwerken was geen sprake. Twee jaar en het project was klaar!

 Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be