Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Spits-freestechnologie maakt fietstunnel vrij
Spits-freestechnologie maakt fietstunnel vrij

Spits-freestechnologie maakt fietstunnel vrij

Ondertussen werd de tunnel onder de Siesegemlaan te Aalst plechtig ingefietst. Toch ging hier man en macht aan vooraf. Daar waar spoelbeton en cement zich in de riolering hadden vastgehecht, zet Van de Velde in op een samenspel van spitstechnologie, ervaring en de nodige schwung. Een concrete missie die gerealiseerd werd door de inzet van onze frees- en hydrodemolition robots, camera’s ter begeleiding van de freeswerken alsook voor de tussentijdse controle en de combiwagen(s) voor het verwijderen van de losgefreesde materie.

Geen excuses meer voor de Aalstenaars om hun fiets op stal te laten staan. Door de nieuwe tunnels kunnen fietsers en voetgangers veilig de ring oversteken. Sinds de aanleg van de ring, zijn de tunnels een onderdeel van het grootste mobiliteitsproject in de stad.

Het gebruik van frees- en/of hydrodemolition technieken is zeer vooruitstrevend. Obstakels zoals beton- en cementresten kunnen op een zeer efficiënte en harmonieuze manier verwijderd worden. Super krachtige freesrobots, die hydraulische freeskrachten, water en ultra hogedruk combineren en zo hoofdriolering en aftakkingen volledig vrij maken. Een spitstechnologie die niet enkel zeer kostenbesparend is, omdat de bestrating niet hoeft opengebroken te worden, maar tevens mogelijke verkeershinder reduceert. Van de Velde lanceert telkens opnieuw baanbrekende innovaties die bijdragen aan projecten zoals deze hippe fietstunnel.Laatste nieuws

Impressies van een geweldige VOKA Open Bedrijven Dag 2023
Impressies van een geweldige VOKA Open Bedrijven Dag 2023

Open Bedrijvendag 2023 was een groot succes! Talrijke geïnteresseerde bezoekers kwamen lang bij de vestiging in Lier om onze mensen en activiteiten beter te leren kennen. Jong én oud waren onder de indruk van de passie, het plezier en de technologische hoogstandjes die we die dag met trots hebben laten zien.

Kijk verder voor de sfeervolle beelden!

 

 

Lees meer

Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!
Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!

Als innovatief bedrijf uit Lier zijn we al jaren dé pionier in leiding- en rioolinspectie, reiniging en herstelling. Met onze hyper uitgeruste en milieuvriendelijke inspectiewagenpark (waaronder de Iveco Daily (4 x 4) voorzien van een krachtige batterij en gevoed dmv zonnepanelen), biedt Van de Velde de mogelijkheid om inspecties uit te voeren op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be