Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Robot freest lasnaden over lange afstand
Robot freest lasnaden over lange afstand

Robot freest lasnaden over lange afstand

In het Limburgse Genk werd in 2020 een groot deel van de riolering vernieuwd langs de Kanaalweg. Een deel van de nieuwe riolering bestond uit lange PE kokerbuizen met Ø1000mm, die aan elkaar waren gelast, en zich nog op het maaiveld bevonden.

De hoofdaannemer vertrouwde ons de opdracht toe om 25 lasrillen over een lange afstand (tot 550 lm) machinaal te verwijderen door middel van onze freesrobots.

Onze operatoren leverden door hun kennis en vakmanschap de gewenste “finishing touch” voor dit vernieuwingsproject.

Samen met het team van Besix (Van den Berg) en dankzij de steeds groeiende samenwerking kon dit project binnen de verwachte opleveringstermijn succesvol worden afgerond!Laatste nieuws

Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!
Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!

Als innovatief bedrijf uit Lier zijn we al jaren dé pionier in leiding- en rioolinspectie, reiniging en herstelling. Met onze hyper uitgeruste en milieuvriendelijke inspectiewagenpark (waaronder de Iveco Daily (4 x 4) voorzien van een krachtige batterij en gevoed dmv zonnepanelen), biedt Van de Velde de mogelijkheid om inspecties uit te voeren op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Lees meer

Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.
Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.

Omdat we bij Van de Velde altijd op zoek zijn naar nieuw talent, leek het ons een goed idee om de leidinginspecteurs in spé eens een bezoekje te brengen. Samen met onze inspecteur Nancy hebben deze leerlingen kennis kunnen maken met onze fascinerende technologieën en activiteiten met robots en camera's... want jong geleerd is oud gedaan!

Ben jij afgestudeerd en opzoek naar een leuke afwisselende job, kijk dan zeker eens op CaptainWork.

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be