Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Jaarlijks onderhoud zorgt voor culinair genot!
Jaarlijks onderhoud zorgt voor culinair genot!

Jaarlijks onderhoud zorgt voor culinair genot!

Meer dan vijf jaar geleden werd Van de Velde op regelmatige basis gecontacteerd voor noodinterventies van een gekende restauranthouder uit het Antwerpse. Na overleg met de klant werd al gauw ingestemd met een meerjaarlijks onderhoud van het volledige leidingstelsel en alle bijhorende putten. Geurhinder is geen visitekaartje voor een vaak bezocht restaurant.

Door het inzetten van de juiste combiwagens worden alle putten (septisch, vet, ...) op bepaalde tijdstippen, rekening houdend met de openingsuren, geruimd en gereinigd. De aanpalende leidingen worden grondig doorgespoten zodat geen resten achter blijven. Sinds enige jaren werd ook het onderhoud van de parking (kolken) in de planning opgenomen. Versleten deksels werden inmiddels vervangen door nieuwe geurdichte deksels. 

Tot op vandaag wordt het onderhoud accuraat opgevolgd en is er geen sprake meer van noodoproepen.Laatste nieuws

Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!
Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!

Als innovatief bedrijf uit Lier zijn we al jaren dé pionier in leiding- en rioolinspectie, reiniging en herstelling. Met onze hyper uitgeruste en milieuvriendelijke inspectiewagenpark (waaronder de Iveco Daily (4 x 4) voorzien van een krachtige batterij en gevoed dmv zonnepanelen), biedt Van de Velde de mogelijkheid om inspecties uit te voeren op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Lees meer

Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.
Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.

Omdat we bij Van de Velde altijd op zoek zijn naar nieuw talent, leek het ons een goed idee om de leidinginspecteurs in spé eens een bezoekje te brengen. Samen met onze inspecteur Nancy hebben deze leerlingen kennis kunnen maken met onze fascinerende technologieën en activiteiten met robots en camera's... want jong geleerd is oud gedaan!

Ben jij afgestudeerd en opzoek naar een leuke afwisselende job, kijk dan zeker eens op CaptainWork.

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be