Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Jaarlijks onderhoud zorgt voor culinair genot!
Jaarlijks onderhoud zorgt voor culinair genot!

Jaarlijks onderhoud zorgt voor culinair genot!

Meer dan vijf jaar geleden werd Van de Velde op regelmatige basis gecontacteerd voor noodinterventies van een gekende restauranthouder uit het Antwerpse. Na overleg met de klant werd al gauw ingestemd met een meerjaarlijks onderhoud van het volledige leidingstelsel en alle bijhorende putten. Geurhinder is geen visitekaartje voor een vaak bezocht restaurant.

Door het inzetten van de juiste combiwagens worden alle putten (septisch, vet, ...) op bepaalde tijdstippen, rekening houdend met de openingsuren, geruimd en gereinigd. De aanpalende leidingen worden grondig doorgespoten zodat geen resten achter blijven. Sinds enige jaren werd ook het onderhoud van de parking (kolken) in de planning opgenomen. Versleten deksels werden inmiddels vervangen door nieuwe geurdichte deksels. 

Tot op vandaag wordt het onderhoud accuraat opgevolgd en is er geen sprake meer van noodoproepen.Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be