Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Renovatie dakafvoer met Brawoliner renovatiekous
Renovatie dakafvoer met Brawoliner renovatiekous

Renovatie dakafvoer met Brawoliner renovatiekous

Na uitgevoerde inspectiewerken werd de vastgestelde mechanische schades in de 14m hoge dakafvoer verwijderd, ter voorbereiding van de te plaatsen Brawoliner.

De 14m lange kous werd in onze linerwagen voorbereid en geïmpregneerd met de nodige harsen en opgerold in de inversietrommel. Omwille van de lokale omstandigheden werd gebruik gemaakt van de nodige stellingen, hoogtewerker en persoonlijke beschermingsmiddelen om de Brawoliner apparatuur tot op het dak te brengen. Wanneer de inversietrommel voor het het tapgat werd geplaatst, werd de liner in de afvoer geblazen om vervolgens uit te harden door middel van de stookinstallatie. De volledige afvoer met een diameter van 100mm, werd  vernieuwd en 100 % waterdicht gemaakt.Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be