Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Indrukwekkende vestiging bloemmolens onder de loep.
Indrukwekkende vestiging bloemmolens onder de loep.

Indrukwekkende vestiging bloemmolens onder de loep.

Camera onderzoek van de aanvoer van de bluswaterleidingen en controle van het bulkverladingssysteem brengen lekkages en roestvorming aan het licht.

De stalen aanvoerleidingen van de sprinklerpomp werden grondig gereinigd d.m.v. hoge druk reinigingskoppen in combinatie met het gebruik van de freesrobot om de roestvorming uit te frezen. De lekkende voegen van deze bluswaterleiding werden gerenoveerd door middel van de Easy Pur deellinertechniek.

Enkele verouderde putten en holle ruimtes werden vernieuwd door het putrenovatieteam. Zij brachten de nodige Ergelit producten aan zodat de putten en ruimtes eruit zien als nieuw en een volledige levensduur garanderen.

Verdere renovatieprojecten op deze site zijn in uitvoering.Laatste nieuws

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow
RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow

Het gebeurt vaker dan u denkt: een kelder loopt onder water, klokputjes zitten verstopt, leidingen zijn geblokkeerd, een pompinstallatie gaat in alarm. Maar onze klanten maken zich hierover geen zorgen! Van de Velde gaat namelijk nét een stapje verder om uw onderhoud vlekkeloos, en vooral zorgeloos, te beheren… en niet alleen vandaag of morgen!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be