Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg
Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg

Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg

Voor dit project was het veilig inrichten van de werf prioriteit nummer één. Zoals voor de meesten van onze opdrachten dienden de vereiste aanmeldingsprocedures gerespecteerd te worden en werden de werken uitgevoerd door onze bekwame en gemotiveerde ploeg.  

Tijdens de voorbereidingswerken werden alle aansluitingen zorgvuldig afgestopt zodat vuil en beton-restanten niet in de leidingen terecht kwamen. 

De wanden en vloeren van het zwembad werden opgeruwd door middel van onze ultra hogedruk unit in combinatie met de Hammelmann® RD Flex 3000. De maximale hoogte van de wanden was 4,10m en de oppervlakte van het grootste zwembad in het nieuwe aquacomplex bedroeg 425m².  

De losgespoten betondeeltjes en grotere betonresten werden ook door Van de Velde geruimd en afgevoerd naar een erkende verwerker.  

Onze medewerkers klaarden de klus binnen de afgesproken uitvoeringstermijn zodat onze klant én de vele bezoekers tevreden van het eindresultaat kunnen genieten!Laatste nieuws

Onze experts… steeds paraat voor elke uitdaging!
Onze experts… steeds paraat voor elke uitdaging!

Het mag wat vaker gezegd worden: we zijn trots op onze medewerkers! Door weer en wind, en in de meest complexe omstandigheden, zorgen zij steeds voor een correcte uitvoering van hun activiteiten.

Lees meer

Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?
Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?

We presenteren met trots onze nieuwste inspectievoertuigen: drie nieuwe IVECO Daily wagens werden uitgerust met het iPEK International GmbH Rovion EX1 systeem, en met de Agilios EX1 duwcamera.

Een knap staaltje vakwerk! Heb jij zin om ons team van inspecteurs te versterken?

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be