Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg
Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg

Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg

Voor dit project was het veilig inrichten van de werf prioriteit nummer één. Zoals voor de meesten van onze opdrachten dienden de vereiste aanmeldingsprocedures gerespecteerd te worden en werden de werken uitgevoerd door onze bekwame en gemotiveerde ploeg.  

Tijdens de voorbereidingswerken werden alle aansluitingen zorgvuldig afgestopt zodat vuil en beton-restanten niet in de leidingen terecht kwamen. 

De wanden en vloeren van het zwembad werden opgeruwd door middel van onze ultra hogedruk unit in combinatie met de Hammelmann® RD Flex 3000. De maximale hoogte van de wanden was 4,10m en de oppervlakte van het grootste zwembad in het nieuwe aquacomplex bedroeg 425m².  

De losgespoten betondeeltjes en grotere betonresten werden ook door Van de Velde geruimd en afgevoerd naar een erkende verwerker.  

Onze medewerkers klaarden de klus binnen de afgesproken uitvoeringstermijn zodat onze klant én de vele bezoekers tevreden van het eindresultaat kunnen genieten!Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be