Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg
Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg

Opruwen en reinigen van betonnen zwembadwanden en vloeren in Heist-op-den-Berg

Voor dit project was het veilig inrichten van de werf prioriteit nummer één. Zoals voor de meesten van onze opdrachten dienden de vereiste aanmeldingsprocedures gerespecteerd te worden en werden de werken uitgevoerd door onze bekwame en gemotiveerde ploeg.  

Tijdens de voorbereidingswerken werden alle aansluitingen zorgvuldig afgestopt zodat vuil en beton-restanten niet in de leidingen terecht kwamen. 

De wanden en vloeren van het zwembad werden opgeruwd door middel van onze ultra hogedruk unit in combinatie met de Hammelmann® RD Flex 3000. De maximale hoogte van de wanden was 4,10m en de oppervlakte van het grootste zwembad in het nieuwe aquacomplex bedroeg 425m².  

De losgespoten betondeeltjes en grotere betonresten werden ook door Van de Velde geruimd en afgevoerd naar een erkende verwerker.  

Onze medewerkers klaarden de klus binnen de afgesproken uitvoeringstermijn zodat onze klant én de vele bezoekers tevreden van het eindresultaat kunnen genieten!Laatste nieuws

Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!
Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!

Als innovatief bedrijf uit Lier zijn we al jaren dé pionier in leiding- en rioolinspectie, reiniging en herstelling. Met onze hyper uitgeruste en milieuvriendelijke inspectiewagenpark (waaronder de Iveco Daily (4 x 4) voorzien van een krachtige batterij en gevoed dmv zonnepanelen), biedt Van de Velde de mogelijkheid om inspecties uit te voeren op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Lees meer

Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.
Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.

Omdat we bij Van de Velde altijd op zoek zijn naar nieuw talent, leek het ons een goed idee om de leidinginspecteurs in spé eens een bezoekje te brengen. Samen met onze inspecteur Nancy hebben deze leerlingen kennis kunnen maken met onze fascinerende technologieën en activiteiten met robots en camera's... want jong geleerd is oud gedaan!

Ben jij afgestudeerd en opzoek naar een leuke afwisselende job, kijk dan zeker eens op CaptainWork.

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be