Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Krachtige freesrobot in actie in diverse leidingen Ø600 en Ø800 te Roeselare
Krachtige freesrobot in actie in diverse leidingen Ø600 en Ø800 te Roeselare

Krachtige freesrobot in actie in diverse leidingen Ø600 en Ø800 te Roeselare

De densiteit en laagjesvorming van het beton hadden ertoe geleid dat de freeswerken met de nodige accuraatheid en snelheid konden gebeuren. Daarnaast werden ook zeer grote brokken beton losgefreesd door een freesrobot, die voor deze werken vooraan speciaal was uitgerust met een breekhamer. Voor de grote brokstukken, die hierdoor vrijkwamen, daalden onze operatoren af in de leidingen om ze manueel naar boven te brengen. 

Uiteraard werd tijdens deze intensieve werkzaamheden steeds veel aandacht geschonken aan veiligheid en gezondheid zodat er niemand gewond raakte en/of zaken werden beschadigd. 

De freeswerken werden uitgevoerd in combinatie met onze ultra hogedruk unit met een vermogen tot 2500bar, waardoor aanzienlijke vorderingen konden worden gemaakt. De volledige gecontamineerde zone werd vrijgemaakt van inspectieput tot inspectieput tot alle betonresten verwijderd waren en alle getroffen leidingen aan een grondige eindreiniging en eindcontrole waren onderworpen. 

Een mooie bijdrage aan een schonere wereld! Met bijzondere dank aan alle bedrijven en instanties, die dit project hebben mogelijk gemaakt!Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be