Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Krachtige freesrobot in actie in diverse leidingen Ø600 en Ø800 te Roeselare
Krachtige freesrobot in actie in diverse leidingen Ø600 en Ø800 te Roeselare

Krachtige freesrobot in actie in diverse leidingen Ø600 en Ø800 te Roeselare

De densiteit en laagjesvorming van het beton hadden ertoe geleid dat de freeswerken met de nodige accuraatheid en snelheid konden gebeuren. Daarnaast werden ook zeer grote brokken beton losgefreesd door een freesrobot, die voor deze werken vooraan speciaal was uitgerust met een breekhamer. Voor de grote brokstukken, die hierdoor vrijkwamen, daalden onze operatoren af in de leidingen om ze manueel naar boven te brengen. 

Uiteraard werd tijdens deze intensieve werkzaamheden steeds veel aandacht geschonken aan veiligheid en gezondheid zodat er niemand gewond raakte en/of zaken werden beschadigd. 

De freeswerken werden uitgevoerd in combinatie met onze ultra hogedruk unit met een vermogen tot 2500bar, waardoor aanzienlijke vorderingen konden worden gemaakt. De volledige gecontamineerde zone werd vrijgemaakt van inspectieput tot inspectieput tot alle betonresten verwijderd waren en alle getroffen leidingen aan een grondige eindreiniging en eindcontrole waren onderworpen. 

Een mooie bijdrage aan een schonere wereld! Met bijzondere dank aan alle bedrijven en instanties, die dit project hebben mogelijk gemaakt!Laatste nieuws

Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!
Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!

Als innovatief bedrijf uit Lier zijn we al jaren dé pionier in leiding- en rioolinspectie, reiniging en herstelling. Met onze hyper uitgeruste en milieuvriendelijke inspectiewagenpark (waaronder de Iveco Daily (4 x 4) voorzien van een krachtige batterij en gevoed dmv zonnepanelen), biedt Van de Velde de mogelijkheid om inspecties uit te voeren op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Lees meer

Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.
Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.

Omdat we bij Van de Velde altijd op zoek zijn naar nieuw talent, leek het ons een goed idee om de leidinginspecteurs in spé eens een bezoekje te brengen. Samen met onze inspecteur Nancy hebben deze leerlingen kennis kunnen maken met onze fascinerende technologieën en activiteiten met robots en camera's... want jong geleerd is oud gedaan!

Ben jij afgestudeerd en opzoek naar een leuke afwisselende job, kijk dan zeker eens op CaptainWork.

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be