Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Klaar voor een duurzame toekomst!
Klaar voor een duurzame toekomst!

Klaar voor een duurzame toekomst!

Na een grondige analyse van de bestaande putten op deze site werd vastgesteld dat deze erg verouderd waren. Om toekomstige lekkages en infiltraties te vermijden heeft de klant geopteerd om te investeren in een duurzame oplossing en over te gaan tot een volledige putrenovatie.

Net als alle andere renovatiewerken, vraagt putrenovatie een grondige voorbereiding. Het plaatsbezoek en het putinspectierapport zorgen voor alle organisatorische en technische informatie om de renovatiewerken tot een goed einde te brengen. De putten werden grondig gereinigd, alle scheuren en openingen werden opgevuld met een mix van morteltechnieken. Een gladde en reine basis is noodzakelijk om over te gaan tot de spraytechniek. Het benevelen van de wanden gebeurt door speciaal ontwikkeld gereedschap zodat dit op een gecontroleerde manier kan gebeuren.

Resultaat? Waterdichte putten met een verwachte levensduur van minstens 50 jaar!
 Laatste nieuws

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow
RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow

Het gebeurt vaker dan u denkt: een kelder loopt onder water, klokputjes zitten verstopt, leidingen zijn geblokkeerd, een pompinstallatie gaat in alarm. Maar onze klanten maken zich hierover geen zorgen! Van de Velde gaat namelijk nét een stapje verder om uw onderhoud vlekkeloos, en vooral zorgeloos, te beheren… en niet alleen vandaag of morgen!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be