Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Klaar voor een duurzame toekomst!
Klaar voor een duurzame toekomst!

Klaar voor een duurzame toekomst!

Na een grondige analyse van de bestaande putten op deze site werd vastgesteld dat deze erg verouderd waren. Om toekomstige lekkages en infiltraties te vermijden heeft de klant geopteerd om te investeren in een duurzame oplossing en over te gaan tot een volledige putrenovatie.

Net als alle andere renovatiewerken, vraagt putrenovatie een grondige voorbereiding. Het plaatsbezoek en het putinspectierapport zorgen voor alle organisatorische en technische informatie om de renovatiewerken tot een goed einde te brengen. De putten werden grondig gereinigd, alle scheuren en openingen werden opgevuld met een mix van morteltechnieken. Een gladde en reine basis is noodzakelijk om over te gaan tot de spraytechniek. Het benevelen van de wanden gebeurt door speciaal ontwikkeld gereedschap zodat dit op een gecontroleerde manier kan gebeuren.

Resultaat? Waterdichte putten met een verwachte levensduur van minstens 50 jaar!
 Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be