Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Inspectie van diverse rookgaskanalen
Inspectie van diverse rookgaskanalen

Inspectie van diverse rookgaskanalen

Een inspectie, reiniging of herstelling in een productieomgeving dient zorgvuldig te worden voorbereid en ingepland. Het tijdsvenster om deze werken uit te voeren is vaak beperkt tot een geplande shutdown en vraagt om een innovatieve en efficiënte aanpak. 

Materialen en mensen moeten in de startblokken staan om op de gewenste tijdstippen de nodige gegevens te verzamelen, reinigingen en/of herstellingen uit te voeren.  

Bij het inspecteren van diverse rookgaskanalen bij een industriële klant te Duffel werd dan ook zeer secuur en goed voorbereid te werk gegaan.  

De rookgasafvoeren werden vooraf gereinigd om obstructie van de robotcamera en vervuiling of beschadiging van de lens te voorkomen. Op die manier kunnen kwaliteitsvolle beelden worden geregistreerd en krijgt de klant een gedetailleerd en uitgebreid rapport van de toestand van het rookgaskanaal en een volledig rapport van eventuele probleempunten.  

Om deze inspecties uit te voeren beschikken wij over hoogtechnologische inspectiewagens, die uitgerust zijn met de meest recente hardware en software. De wagens zijn ook vrij compact, waardoor ze inzetbaar zijn in smalle doorgangen en kleinere ruimtes. De inspectiecamera wordt van op afstand bediend vanuit de inspectiestudie in de wagen en is voorzien van verschillende type camera’s. Voor de rookgasafvoeren bij deze klant worden explosieveilige camera’s ingezet.  

Onze inspecteurs zijn opgeleid om specifieke en kritische punten te herkennen, te registreren en te interpreteren. U mag dus ook na elke inspectie een uitgebreid analyserapport verwachten. Onze technisch verantwoordelijke bestudeert ook elk dossier om de nodige adviezen aan te reiken. En tot slot ontvangt u van onze customer service medewerkers een renovatievoorstel

Flexibiliteit en dienstverlening van A tot Z!Laatste nieuws

PERS : Sterck Magazine : Drone Power… tijdsbesparing voor de klant, veiliger voor ons allen!
PERS : Sterck Magazine : Drone Power… tijdsbesparing voor de klant, veiliger voor ons allen!

Op een veilige manier moeilijk bereikbare plaatsen inspecteren, kostenefficiënt en tijdsbesparend! Maak kennis met onze Drone Technology en onze piloten!

Lees meer

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be