Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Gespecialiseerde grondzuigtechnieken voor straalgrit
Gespecialiseerde grondzuigtechnieken voor straalgrit

Gespecialiseerde grondzuigtechnieken voor straalgrit

Net zoals voor onze klant in industriële oppervlaktereiniging streven wij naar de hoogste klanttevredenheid. Elke opdracht kenmerkt zich door drie fundamentele doelen: presteren onder tijdsdruk, flexibiliteit in de uitvoering en efficiënte afvoer van het materiaal. 

Het is daarom uiterst belangrijk om op korte termijn te kunnen schakelen, de nodige middelen en ervaren operatoren ter beschikking te kunnen stellen en dit ook vaak buiten de normale werktijden

Voor opdrachten tijdens het weekend, op feestdagen en zelfs doorlopend 24u op 24u staan onze medewerkers en grondzuigwagens paraat om afwisselend en ononderbroken de vereiste continuïteit op de werf te garanderen. 

Onze grondzuigwagens produceren een indrukwekkende zuigcapaciteit van 43000m³/h en zijn geschikt voor het opzuigen van zowel droge materialen als vloeistoffen. Ze hebben een containervolume van ongeveer 8m³. 

Niet alleen de grondzuigwagens worden door ons voorzien. Wij zorgen ook voor afvoercontainers om de materialen ter plaatse (tijdelijk) op te slaan en daarna te vervoeren naar een erkende verwerker.

Bij een klant in Gent werd tijdens de kerstperiode méér dan 25 ton straalgrit opgezogen en afgevoerd. Op deze werf was het voor onze wagens mogelijk om tot bij het mangat van de tank gestationeerd te staan, maar het is ook mogelijk om op een veilige afstand een lengte tot 50 meter te overbruggen zonder aan zuigkracht in te boeten. Hiervoor wordt de zuigwagen voorzien van speciale connecties en extra zuigslangen. 

Geen enkele opdracht blaast ons omver want de mogelijkheden van onze krachtpatsers zijn ongekend!Laatste nieuws

Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!
Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!

Als innovatief bedrijf uit Lier zijn we al jaren dé pionier in leiding- en rioolinspectie, reiniging en herstelling. Met onze hyper uitgeruste en milieuvriendelijke inspectiewagenpark (waaronder de Iveco Daily (4 x 4) voorzien van een krachtige batterij en gevoed dmv zonnepanelen), biedt Van de Velde de mogelijkheid om inspecties uit te voeren op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Lees meer

Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.
Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.

Omdat we bij Van de Velde altijd op zoek zijn naar nieuw talent, leek het ons een goed idee om de leidinginspecteurs in spé eens een bezoekje te brengen. Samen met onze inspecteur Nancy hebben deze leerlingen kennis kunnen maken met onze fascinerende technologieën en activiteiten met robots en camera's... want jong geleerd is oud gedaan!

Ben jij afgestudeerd en opzoek naar een leuke afwisselende job, kijk dan zeker eens op CaptainWork.

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be