Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Verzakking collector verholpen door deelrenovaties en injectietechnieken
Verzakking collector verholpen door deelrenovaties en injectietechnieken

Verzakking collector verholpen door deelrenovaties en injectietechnieken

Grondinloop met verzakkingen tot gevolg zorgden voor onveilige situatie te Sint-Denys-Westrem. Door het plaatsen van deelrenovaties op de infiltraties werd de noodsituatie onder controle gehouden.

Desondanks de tijdsdruk werd, na het beoordelen van de inspectiegegevens, werd voor dit project geopteerd om deelliners te plaatsen op de voegen om iniltraties en grondinloop tegen te gaan. De deelliners werden aangebracht d.m.v. druk (packers), waardoor de liner verkleefd wordt tegen de bestaande buiswand. De noodsituatie werd op deze manier onder controle gehouden. Een 'tijdelijk renovatierapport' werd overgemaakt aan de klant tesamen met een voorstel tot aanpak van de complete problematiek.

Wanneer het grootste gevaar geweken was, werd de riolering rondom extra gestabiliseerd d.m.v. cementinjecties. Aanpalende leidingen werden voorzien van hoedjes en liners.Laatste nieuws

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow
RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow

Het gebeurt vaker dan u denkt: een kelder loopt onder water, klokputjes zitten verstopt, leidingen zijn geblokkeerd, een pompinstallatie gaat in alarm. Maar onze klanten maken zich hierover geen zorgen! Van de Velde gaat namelijk nét een stapje verder om uw onderhoud vlekkeloos, en vooral zorgeloos, te beheren… en niet alleen vandaag of morgen!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be