Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Inspectie van drinkwaterleiding met gedesinfecteerd materiaal
Inspectie van drinkwaterleiding met gedesinfecteerd materiaal

Inspectie van drinkwaterleiding met gedesinfecteerd materiaal

De kwaliteit van het drinkwater is voor onze klant topprioriteit! Zij gaan immers veel verder dan de minimaal opgelegde kwaliteitseisen. Een regelmatige controle van de drinkwaterleidingen wordt uitgevoerd om eventueel waterverlies of defecten in beeld te brengen. Het is evident dat zij minstens evenveel verwachten van hun leveranciers en de geleverde diensten om de drinkwaterkwaliteit te kunnen garanderen.

Gedesinfecteerde camera's zijn de oplossing voor het inspecteren van de drinkwaterleiding. Zowel de bekabeling, als de camerawagen en camerakoppen werden volledig ondergedompeld in gekeurde reinigingsproducten gebaseerd op javel. Op deze manier werd het water rein gehouden en de toelevering van het drinkwater niet in gedrang gebracht. Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be