Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding
Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding

Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding

De effluentleiding is gesitueerd in ruraal havengebied bestaande uit oneffen ondergrond en een dijk, en met de aanwezigheid van loslopende schapen en koeien, die de polders ecologisch onderhouden.
Een gedegen stappenplan en voorbereiding waren dus een must.  

De volledige werkzone werd rondom voorzien van gecontroleerde toegangswegen. Er werden staalplaten gelegd, vaste parkeerplaatsen voorzien voor de werk- en voertuigen, de eigenaars van het vee werden gevraagd hun dieren gedurende de werken elders onder te brengen om interferentie te vermijden.  

De COVID-19 uitdagingen zorgden voor extra te nemen maatregelen maar een goede voorbereiding is steeds het halve werk! Onze voltallige ploeg werd in gereedheid gebracht en realiseerde de inspectie en de herstelling volgens de gemaakte afspraken met de klant.  

De effluentleiding werd hersteld door middel van Quick-Locks en de TwinBond Liner techniek. 

Naast de inzet van onze inspectiewagen en onze renovatiewagen werden door Van de Velde ook alle materiaalwagens, GIANT kniklader, graafkraan, herstellingsmaterialen en gespecialiseerde tools aangereikt voor de uitvoering van dit project. 

Vaak zegt één beeld meer dan duizend woorden!Laatste nieuws

Onze experts… steeds paraat voor elke uitdaging!
Onze experts… steeds paraat voor elke uitdaging!

Het mag wat vaker gezegd worden: we zijn trots op onze medewerkers! Door weer en wind, en in de meest complexe omstandigheden, zorgen zij steeds voor een correcte uitvoering van hun activiteiten.

Lees meer

Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?
Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?

We presenteren met trots onze nieuwste inspectievoertuigen: drie nieuwe IVECO Daily wagens werden uitgerust met het iPEK International GmbH Rovion EX1 systeem, en met de Agilios EX1 duwcamera.

Een knap staaltje vakwerk! Heb jij zin om ons team van inspecteurs te versterken?

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be