Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding
Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding

Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding

De effluentleiding is gesitueerd in ruraal havengebied bestaande uit oneffen ondergrond en een dijk, en met de aanwezigheid van loslopende schapen en koeien, die de polders ecologisch onderhouden.
Een gedegen stappenplan en voorbereiding waren dus een must.  

De volledige werkzone werd rondom voorzien van gecontroleerde toegangswegen. Er werden staalplaten gelegd, vaste parkeerplaatsen voorzien voor de werk- en voertuigen, de eigenaars van het vee werden gevraagd hun dieren gedurende de werken elders onder te brengen om interferentie te vermijden.  

De COVID-19 uitdagingen zorgden voor extra te nemen maatregelen maar een goede voorbereiding is steeds het halve werk! Onze voltallige ploeg werd in gereedheid gebracht en realiseerde de inspectie en de herstelling volgens de gemaakte afspraken met de klant.  

De effluentleiding werd hersteld door middel van Quick-Locks en de TwinBond Liner techniek. 

Naast de inzet van onze inspectiewagen en onze renovatiewagen werden door Van de Velde ook alle materiaalwagens, GIANT kniklader, graafkraan, herstellingsmaterialen en gespecialiseerde tools aangereikt voor de uitvoering van dit project. 

Vaak zegt één beeld meer dan duizend woorden!Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be