Van de Velde

u bent hier

NL » Referenties » Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding
Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding

Camera-inspectie en herstelling van een effluentleiding

De effluentleiding is gesitueerd in ruraal havengebied bestaande uit oneffen ondergrond en een dijk, en met de aanwezigheid van loslopende schapen en koeien, die de polders ecologisch onderhouden.
Een gedegen stappenplan en voorbereiding waren dus een must.  

De volledige werkzone werd rondom voorzien van gecontroleerde toegangswegen. Er werden staalplaten gelegd, vaste parkeerplaatsen voorzien voor de werk- en voertuigen, de eigenaars van het vee werden gevraagd hun dieren gedurende de werken elders onder te brengen om interferentie te vermijden.  

De COVID-19 uitdagingen zorgden voor extra te nemen maatregelen maar een goede voorbereiding is steeds het halve werk! Onze voltallige ploeg werd in gereedheid gebracht en realiseerde de inspectie en de herstelling volgens de gemaakte afspraken met de klant.  

De effluentleiding werd hersteld door middel van Quick-Locks en de TwinBond Liner techniek. 

Naast de inzet van onze inspectiewagen en onze renovatiewagen werden door Van de Velde ook alle materiaalwagens, GIANT kniklader, graafkraan, herstellingsmaterialen en gespecialiseerde tools aangereikt voor de uitvoering van dit project. 

Vaak zegt één beeld meer dan duizend woorden!Laatste nieuws

Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!
Van de Velde Pipe Inspections & Solutions gaat ‘The Extra Mile’!

Als innovatief bedrijf uit Lier zijn we al jaren dé pionier in leiding- en rioolinspectie, reiniging en herstelling. Met onze hyper uitgeruste en milieuvriendelijke inspectiewagenpark (waaronder de Iveco Daily (4 x 4) voorzien van een krachtige batterij en gevoed dmv zonnepanelen), biedt Van de Velde de mogelijkheid om inspecties uit te voeren op de moeilijkst bereikbare plaatsen.

Lees meer

Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.
Op zoek naar de leidinginspecteurs van de toekomst.

Omdat we bij Van de Velde altijd op zoek zijn naar nieuw talent, leek het ons een goed idee om de leidinginspecteurs in spé eens een bezoekje te brengen. Samen met onze inspecteur Nancy hebben deze leerlingen kennis kunnen maken met onze fascinerende technologieën en activiteiten met robots en camera's... want jong geleerd is oud gedaan!

Ben jij afgestudeerd en opzoek naar een leuke afwisselende job, kijk dan zeker eens op CaptainWork.

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be