Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?
Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?

Word jij onze nieuwe leidinginspecteur?

05 Oct 2021

We presenteren met trots onze nieuwste inspectievoertuigen: drie nieuwe IVECO Daily wagens (7T) werden uitgerust met het iPEK International GmbH Rovion EX1 systeem, en met de Agilios EX1 duwcamera.

Deze moderne camerawagens beschikken eveneens over het nieuwste SAT II Lateral Launch System.

Bovendien zijn de wagens voorzien van airconditioning, koelkast, magnetron, programmeerbare verwarming, GPS en 4G draadloze verbindingen.

Het uitzonderlijke interieur werd volgens de specifieke wensen van Van de Velde vervaardigd en is een knap staaltje vakwerk!  Alle vereiste uitrustingen en opties zijn beschikbaar voor onze inspecteurs om hun werk op de meest efficiënte en meest ergonomische manier te kunnen uitvoeren.

Het was het een hele uitdaging voor onze interieurbouwers en specialisten om deze nieuwe inspectievoertuigen tijdig te leveren als gevolg van toenemende levertijden, beperkte of niet-afneembare materialen tijdens de Covid-pandemie.

Het hele team is echter vol enthousiasme in hun missie geslaagd.

Wij bedanken onze partners Sewervision en JT Elektronik voor hun onvermoeibare toewijding!

 

Heb jij zin om ons team van gecertificeerde inspecteurs te versterken! Waag je kans en contacteer onze personeelsdienst via payroll@vandevelde-inspections.be

  

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be