Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » PERS : Sterck Magazine : Sfeerbeeld van de Open Bedrijvendag
PERS : Sterck Magazine : Sfeerbeeld van de Open Bedrijvendag

PERS : Sterck Magazine : Sfeerbeeld van de Open Bedrijvendag

10 Oct 2018

Afgelopen zondag was het zover! Na een paar intense voorbereidingsweken stond het voltallige Van de Velde-team klaar om méér dan duizend bezoekers te ontvangen. Wat een opkomst! Het zonnige weer en Lier als "hot spot" voor deze editie van de Open Bedrijven Dag hebben er zeker toe bijgedragen dat heel wat geïnteresseerden de weg naar de Paaiestraat hebben gevonden.
 
Met veel enthousiasme vertelden onze medewerkers over hun dagelijkse interacties met onze klanten en mocht ook ons wagenpark, dat uitgerust is met de nieuwste technologische snufjes, een dagje in de kijker staan.
 
Naast een indrukwekkende demonstratie van onze allernieuwste aanwinst, de "Super Zuigwagen", konden ook onze jeugdige bezoekers zelf echte robots besturen. Ook de volwassen robotfans konden hun hart ophalen bij de tentoongestelde ROV en No Men Entry Robots, die door Van de Velde Pipe Inspections & Solutions als één van de pioniers in België, bij onze klanten worden ingezet om tanks en bassins te reinigen zonder dat onze mensen zich in deze hoeven te begeven. Een zeer vooruitstrevende en veilige dienstverlening, die een concrete vertaling is van enkele van onze grootste troeven m.n. innovatie en respect voor mens & omgeving.
 
Tijdens de Open Bedrijven Dag was er eveneens een mogelijkheid om je kandidaat te stellen voor onze open vacatures op de Job Spot. Gemotiveerde mensen, met een passie voor techniek, vinden bij ons zeker een thuis en zijn altijd van harte welkom om zich aan te bieden bij onze personeelsdienst voor meer informatie en een kennismakingsgesprek!
 
En uiteraard gaat zo'n dag niet voorbij zonder een leuke wedstrijd! Elke bezoeker mocht een Van de Velde ballon, met een adreskaartje, de lucht in sturen. De bezoeker van het kaartje dat de grootste afstand heeft afgelegd, wint 250 rollen toiletpapier, voldoende voor één jaar!
 
Aan al onze klanten, bezoekers en medewerkers, hartelijk dank voor deze geslaagde Open Bedrijven Dag! Wij kijken alvast uit naar een volgende editie. Hopelijk u ook !
 

Over Van de Velde Pipe Inspections & Solutions

Van de Velde is sinds 1995 een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht bedrijf waar kennis en competenties vanuit verschillende disciplines gecombineerd ingezet worden om rioleringsactiviteiten en industrieel onderhoud uit te voeren.
 


 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be