Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » PERS : Sterck Magazine : hoogtechnologische (grond)zuigoplossingen!
PERS : Sterck Magazine : hoogtechnologische (grond)zuigoplossingen!

PERS : Sterck Magazine : hoogtechnologische (grond)zuigoplossingen!

29 Aug 2019

Het is onze ambitie om voortdurend te vernieuwen, up-to-date te blijven en onze kennis slim te bundelen voor onze klanten, om te kunnen voldoen aan alle verwachtingen, en deze te overtreffen.

Als innovatief bedrijf, investeren wij vandaag in de nieuwste krachtwerktuigen in de reinigingssector.

Zuiggraafmachines (grondzuigwagens) zijn dé economische, snelle en veilige oplossing voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Door de krachtige aanzuiging kunnen deze krachtpatsers diverse types materialen verwijderen (zand, vloeistoffen, steenpuin, enz..), zowel dichtbij als veraf. Zo kunnen onze wagens perfect ingezet worden bij het snel en eenvoudig verwijderen van bv. grond en dakgrind. Hierdoor worden niet alleen kostbare manuren uitgespaard, maar wordt ook de veiligheid van uw en onze medewerkers gewaarborgd. Daarnaast kunnen de zuigwagens ook perfect gebruikt worden voor het opzuigen van puin bij verbouwingswerkzaamheden of het leegzuigen van kelders.

Onze zuiggraafmachines bewijzen ook 
hun waarde in industriële omgevingen waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft. In deze omgeving worden de wagens ingezet in combinatie met hightech camera-onderzoek d.m.v. robots en bij NME (No Men Entry) opdrachten.

KORTOM: de mogelijkheden van onze krachtpatsers zijn ongekend!

Over Van de Velde Pipe Inspections & Solutions

Van de Velde is sinds 1995 een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht bedrijf waar kennis en competenties vanuit verschillende disciplines gecombineerd ingezet worden om rioleringsactiviteiten en industrieel onderhoud uit te voeren.

 
 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be