Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » Extra renovatiewagen voor freeswerken over lange afstand
Extra renovatiewagen voor freeswerken over lange afstand

Extra renovatiewagen voor freeswerken over lange afstand

04 Jan 2021

Door de toenemende vraag in renovatie- en freeswerken hebben wij ons wagenpark recent uitgebreid met een extra renovatiewagen. Met een overbrugbare lengte van 500lm wordt deze wagen ingezet voor het uitvoeren van vaak uitdagende opdrachten, op de moeilijkst bereikbare plaatsen en over lange afstanden.  

Voor de ontwikkeling en constructie van dit gespecialiseerde voertuig bracht Van de Velde een aantal bedreven partners samen om de nodige technieken te integreren.  

Het resultaat is een sterk staaltje technologie: de DAF CF 300 FA vormt de basis van onze nieuwste renovatiewagen. Deze energiezuinige bakwagen, die een hoogwaardige veiligheid en comfort biedt aan de chauffeur, werd voor Van de Velde volledig gepersonaliseerd uitgebouwd tot een freeswagen met operatiecabine en on-board werkatelier.

De operatiecabine voldoet aan alle eisen van een moderne werkplek, voorzien van alle praktische toepassingen, de vereiste elektronische frees- en cameratechnologie, computerschermen en bedieningspanelen. De cabine-uitrusting is volledig in overeenstemming met alle veiligheids- en arbeidsvoorschriften.  

Het on-board werkatelier kenmerkt zich door een ergonomische en individuele toewijzing van freesrobots en tools, materiaallades, kabels en accessoires. Elk onderdeel heeft zijn plaats, waardoor ordelijk, efficiënt en veilig kan gewerkt worden. Niet alleen de veiligheidstechnologie, zoals valbeveiliging en putroosters, maar ook gereedschapskasten, opbergruimtes en optimaal zicht op de schermen en de werfzone onderscheiden dit werkatelier.

Door de uitbreiding van ons wagenpark met deze extra renovatiewagen kunnen onze klanten erop rekenen dat we samen met hen onze grenzen blijven verleggen en elke opdracht tot een goed einde brengen! 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be