Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » PERS : Sterck Magazine : Drone Power... tijdsbesparing voor de klant, veiliger voor ons allen!
PERS : Sterck Magazine : Drone Power… tijdsbesparing voor de klant, veiliger voor ons allen!

PERS : Sterck Magazine : Drone Power… tijdsbesparing voor de klant, veiliger voor ons allen!

08 May 2021

Innovatie zit in het DNA van ons bedrijf!

Men kan het niet ontkennen: een nieuwe buzz hangt in de lucht! Maar niet alleen in de lucht... ook op plaatsen, waar je het niet meteen verwacht, kunnen we onze klanten nu ondersteunen met de meest moderne en innovatieve technologieën!

Sinds een aantal maanden hebben we het gamma van camerasystemen en gespecialiseerde inspectietechnieken aangevuld met twee type drones.

De Elios 2 drone wordt enkel gebruikt om inspecties uit te voeren in besloten ruimtes. De Phantom 4 RTK drone wordt gebruikt om buiten gebouwen en terreinen in kaart te brengen.

Het inzetten van deze drones biedt aan de klant een betrouwbaar vooronderzoek op een snelle en accurate manier en dit voornamelijk voor moeilijk toegankelijke of gevaarlijke locaties zoals tunnels, liftkokers, schachten, opslagtanks en derdelijke meer.

Na de afwerking van elke inspectieopdracht, worden alle gegevens verwerkt en op een online platform ter beschikking gesteld aan de klant.

Dankzij ons breed gamma aan camerasystemen konden we al heel veel complexe situaties aan om inspecties uit te voeren, en nu met de beschikbaarheid van deze twee drones kunnen wij een oplossing bieden aan elke moeilijke situatie!

Over Van de Velde Pipe Inspections & Solutions

Van de Velde is sinds 1995 een dynamisch, multidisciplinair en toekomstgericht bedrijf waar kennis en competenties vanuit verschillende disciplines gecombineerd ingezet worden om rioleringsactiviteiten en industrieel onderhoud uit te voeren.
 

  

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be