Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » Bijstand herstellingswerken bij nutsmaatschappij te Antwerpen
Bijstand herstellingswerken bij nutsmaatschappij te Antwerpen

Bijstand herstellingswerken bij nutsmaatschappij te Antwerpen

19 Sep 2019

De krachtige aanzuiging van deze werktuigen verwijdert aarde, grind en modder, water, afval en vaste materialen met grote diameters, met uiterste behoedzaamheid, op een efficiënte en betrouwbare manier. En dit zonder nutsleidingen, kabels, wortels en/of planten te beschadigen.

Onze klanten zijn aangenaam verrast door de aanzienlijk kortere duurtijd van de werken, de verrassende mogelijkheden tot inzetbaarheid en de professionaliteit waarmee elke opdracht succesvol wordt afgerond.

Onze zuiggraafmachines bewijzen ook hun waarde in industriële omgevingen waar veiligheid de hoogste prioriteit heeft.

Tot de verdere toepassingen behoren renovatie- en reinigingswerkzaamheden, in combinatie met hightech camera-inspectie d.m.v. robots en voor NME (No Men Entry) opdrachten.

Van de Velde zet momenteel twee ultramoderne zuiggraafmachines in: een 500PK Mercedes AROCS (2V) en een 600PK Mercedes ACTROS (3V), die een indrukwekkende zuigcapaciteit van 42000m³ - 43000m³/h produceren en geschikt zijn voor het opzuigen van droge materialen en vloeistoffen. Ze hebben een containervolume van 8-10m³.

Voor alle informatie kan u ons bereiken via sales@vandevelde-inspections.be of staan wij u graag persoonlijk te woord via het telefoonnummer 03 488 37 40! 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be