Van de Velde

u bent hier

NL » Nieuws » 2 daagse opleiding IS081 en IS-007 (BeSaCC-VCA)
2 daagse opleiding IS081 en IS-007 (BeSaCC-VCA)

2 daagse opleiding IS081 en IS-007 (BeSaCC-VCA)

03 Oct 2016

Oog voor veiligheid, gezondheid en milieu op elke werf is een topprioriteit voor Van de Velde. Vorming en opleiding zijn hierbij van cruciaal belang.
Via workshops en infosessies zorgt het bedrijf ervoor dat de knowhow en expertise van haar werknemers up-to-date blijft.

Om het veiligheidsbewustzijn van haar medewerkers verder aan te scherpen, nam het team recent deel aan een on-site 2-daagse opleiding ‘werken met onafhankelijke ademhalingsbescherming’ (IS081) en ‘veiligheidswacht besloten ruimte’ (IS-007). Deze BeSaCC-VCA opleiding beoogt het adequaat kunnen functioneren bij het betreden van en het werken in besloten ruimtes. Dit houdt in; betredingsprocedures, preventiemaatregelen, valbeveiliging, interpretatie van metingen, inschatten van gevaren en risico’s, interventie en evacuatie, etc. De opleiding moet bijdragen aan het streefdoel van Van de Velde om te allen tijde arbeidsongevallen te vermijden.

Door te investeren in haar werknemers kan het bedrijf de kwaliteit van haar service blijven garanderen. Van de Velde is een ijzersterk team, waarvoor geen uitdaging te groot is. 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be