Van de Velde

u bent hier

NL » Home

Voor alle gespecialiseerde inspectie-diensten kan u bij ons terecht. Wij beschikken over diverse camera-systemen, van endoscopie, duw-camera's en rijdende robotcamera's tot inspecties via 3D scanning, drones en underwater ROV... zowel bij particulieren als in de meest complexe leiding- en tankinstallaties.

Met diverse freesrobots en tools verwijderen we obstakels uit diverse leidingen om deze, indien nodig, zonder breekwerken te renoveren. Voorafgaand camera onderzoek is essentieel om de juiste frees- technieken te kunnen inzetten.

De diameter? Vanaf 50 mm. 

Een klein lek heeft grote gevolgen. Ook voor het milieu. Wacht dus niet te lang om het probleem op te lossen. We herstellen uw leidingen van binnenuit, zonder graaf- en/of breekwerken, door middel van hoogwaardige linertechnieken.

De diameter? Vanaf 50mm.

Wat is een rioleringsplan, en heb ik dat nodig? Voldoet mijn stelsel aan de wettelijke eisen? Hoe toon ik dat aan? En aan wie? Hoeveel zal dat allemaal kosten? Welke acties moet ik jaarlijks uitvoeren?  We geven een duidelijk antwoord op al uw vragen. Daarbij focussen we op het dagelijks beheer van uw riolering.

In 1995 werden de eerste activiteiten opgestart in verwarming en lood-gieterij. Door de persoonlijke aanpak van oprichter Stijn Van de Velde vonden zowel particulieren als retailklanten snel hun weg naar het uitgebreide dienstenpakket.

Vandaag is niet alleen de aanpak maar ook het high-tech gamma aan werkmiddelen van dergelijk hoog-staand niveau dat de meest gerenommeerde bedrijven tot onze klantenportefeuille behoren... maar de unieke en persoonlijke aanpak blijft onze kernwaarde!

Blijf op de hoogte van ons laatste nieuws!

 

De tijd staat niet stil...

Van de Velde ook niet!

Onze nieuwste investeringen, innovaties, behaalde certificaten  
en totale ontzorgingsaanpak worden elke dag uitgebreid en verbeterd...

Voor én samen met de klant!

Dienstverlening op maat - voor verschillende doelgroepen, voor verschillende technische expertises - met oog voor veiligheid, gezondheid en milieu!

Als VCA*2017/6.0 gecertificeerd bedrijf bieden wij een dienstverlening van A tot Z.

Kijk gerust mee met onze medewerkers in actie!

“If you think it’s expensive to hire a professional to do the job, wait until you hire an amateur” - Red Adair

Onze mensen maken het verschil... en daar zijn we 
trots op
!


Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be