Van de Velde

u bent hier

NL » Jobs » Openstaande vacature medewerker riool- en leidinginspecteur

Vacature medewerker riool- en leidinginspecteur 

leidinginspecteur

Als medewerker riool- en leidinginspecteur voer je inspecties uit van riolen en leidingen met behulp van high-tech op afstand bestuurbare camera-inspectiesystemen.

Je werk bestaat uit het in beeld brengen, beoordelen en het rapporteren van je bevindingen volgens de NBN EN 13508-2 normering.

Je beschikt over technisch inzicht, je hebt een goede basis computerkennis en je werkt nauwkeurig. Je draagt zorg voor en springt respectvol om met het materiaal.

Je werkt nauw samen met je collega's van de (industriële) reiniging, die ervoor zorgen dat de te inspecteren leidingen vrij zijn van vuil en obstakels.

Indien je nog niet beschikt over een opleidingscertificaat "Rioolinspecteur", biedt Van de Velde jou de mogelijkheid om dit officiële certificaat, na je inwerkperiode, te behalen. 

Interesse? Stuur je cv en motivatie via e-mail naar payroll@vandevelde-inspections.Be

We nemen snel contact met je op.
 

Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be