Van de Velde

u bent hier

NL » EXTRA » Veelgestelde vragen Freestechnieken

Veelgestelde vragen i.v.m. freestechnieken

 • Vanaf welke diameter kan er gefreesd worden?
  Robotgestuurd kan dit vanaf een diameter 85mm. Indien de leiding kleiner is, maken we gebruik van andere freestools of onze Ultra Hogedruk Unit.
 • Hoe lang duurt het om beton te verwijderen?
  Beton is meestal samengesteld uit meerdere substanties en is zeer duurzaam. De duurtijd voor het wegfrezen van beton is sterk afhankelijk van de densiteit en de hoeveelheid, alsook van de toegankelijkheid en het verloop van de leiding. Om een inschatting te maken, kan het zijn dat we eerst een testdag inlassen om voeling te krijgen met de materie. Op basis hiervan wordt een vermoedelijke tijdsduur meegedeeld.
 • Welke garantie zijn er dat obstakels verwijderd geraken?
  Onze freesrobots en tools zijn volhardend en hebben een sterk uithoudingsvermogen. Het motto van Van de Velde is 'never too much, never too hard'. Onze operatoren zullen er alles aan doen om obstakels kost wat kost, maar met de nodige nauwkeurigheid en oog voor veiligheid, te verwijderen. Elk obstakel kan verwijderd worden, enkel de tijdspanne blijft bij de start een onbekend element.
 • Blijft de leiding gespaard na freeswerken?
  Afhankelijk van het soort drager kan de leiding gespaard blijven door zeer gecontroleerd te werk te gaan. Indien het weg te frezen materiaal echter harder is dan de drager, bestaat de kans dat de leiding beschadigd geraakt. Deze beschadigingen kunnen achteraf gerenoveerd worden door middel van onze renovatietechnieken.

Laatste nieuws

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow
RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow

Het gebeurt vaker dan u denkt: een kelder loopt onder water, klokputjes zitten verstopt, leidingen zijn geblokkeerd, een pompinstallatie gaat in alarm. Maar onze klanten maken zich hierover geen zorgen! Van de Velde gaat namelijk nét een stapje verder om uw onderhoud vlekkeloos, en vooral zorgeloos, te beheren… en niet alleen vandaag of morgen!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be