Van de Velde

u bent hier

NL » EXTRA » Veelgestelde vragen Freestechnieken

Veelgestelde vragen i.v.m. freestechnieken

 • Vanaf welke diameter kan er gefreesd worden?
  Robotgestuurd kan dit vanaf een diameter 85mm. Indien de leiding kleiner is, maken we gebruik van andere freestools of onze Ultra Hogedruk Unit.
 • Hoe lang duurt het om beton te verwijderen?
  Beton is meestal samengesteld uit meerdere substanties en is zeer duurzaam. De duurtijd voor het wegfrezen van beton is sterk afhankelijk van de densiteit en de hoeveelheid, alsook van de toegankelijkheid en het verloop van de leiding. Om een inschatting te maken, kan het zijn dat we eerst een testdag inlassen om voeling te krijgen met de materie. Op basis hiervan wordt een vermoedelijke tijdsduur meegedeeld.
 • Welke garantie zijn er dat obstakels verwijderd geraken?
  Onze freesrobots en tools zijn volhardend en hebben een sterk uithoudingsvermogen. Het motto van Van de Velde is 'never too much, never too hard'. Onze operatoren zullen er alles aan doen om obstakels kost wat kost, maar met de nodige nauwkeurigheid en oog voor veiligheid, te verwijderen. Elk obstakel kan verwijderd worden, enkel de tijdspanne blijft bij de start een onbekend element.
 • Blijft de leiding gespaard na freeswerken?
  Afhankelijk van het soort drager kan de leiding gespaard blijven door zeer gecontroleerd te werk te gaan. Indien het weg te frezen materiaal echter harder is dan de drager, bestaat de kans dat de leiding beschadigd geraakt. Deze beschadigingen kunnen achteraf gerenoveerd worden door middel van onze renovatietechnieken.

Laatste nieuws

Neem een kijkje op onze jobsite!
Neem een kijkje op onze jobsite!

We hebben al onze openstaande vacatures bij Van de Velde-groep gebundeld op www.vandeveldegroep.be. Neem zeker eens een kijkje. Wie weet zit er wel een leuke functie voor jou tussen! 

Lees meer

Beste Wensen voor 2022!
Beste Wensen voor 2022!

Wij wensen al onze klanten, medewerkers, leveranciers en andere gewaardeerde partners een gezond nieuw jaar vol mooie, intense momenten met veel warmte, vrede & liefde!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be