Van de Velde

u bent hier

NL » EXTRA » Openstaande vacature medewerker riool- en leidinginspecteur

Vacature medewerker riool- en leidinginspecteur
  

Als medewerker riool- en leidinginspecteur voer je inspecties uit van riolen en leidingen met behulp van high-tech op afstand bestuurbare camera-inspectiesystemen.

Je werk bestaat uit het in beeld brengen, beoordelen en het rapporteren van je bevindingen volgens de NBN EN 13508-2 normering.

Je beschikt over technisch inzicht, je hebt een goede basis computerkennis en je werkt nauwkeurig. Je draagt zorg voor en springt respectvol om met het materiaal.

Je werkt nauw samen met je collega's van de (industriële) reiniging, die ervoor zorgen dat de te inspecteren leidingen vrij zijn van vuil en obstakels.

Indien je nog niet beschikt over een opleidingscertificaat "Rioolinspecteur", biedt Van de Velde jou de mogelijkheid om dit officiële certificaat, na je inwerkperiode, te behalen. 

Interesse? Stuur je cv en motivatie via e-mail naar payroll@vandevelde-inspections.Be

We nemen snel contact met je op.
 

Laatste nieuws

Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem
Frees- en renovatiewerken in een privéwoning te Merksem

Wat doet u als bezorgde bewoner als u al een tijdje met geurhinder kampt en een vermoeden heeft dat er misschien een lek aanwezig is in uw leidingen? Dan belt u Van de Velde!

Lees meer

RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow
RioCare® - Taking Care of The Day After Tomorrow

Het gebeurt vaker dan u denkt: een kelder loopt onder water, klokputjes zitten verstopt, leidingen zijn geblokkeerd, een pompinstallatie gaat in alarm. Maar onze klanten maken zich hierover geen zorgen! Van de Velde gaat namelijk nét een stapje verder om uw onderhoud vlekkeloos, en vooral zorgeloos, te beheren… en niet alleen vandaag of morgen!

Lees meer

 

Van de Velde
Pipe Inspections & Solutions
Paaiestraat, 5
B-2500 Lier
Tel. +32 (0)3 488 37 40
info@vandevelde-inspections.be
www.vandevelde-inspections.be